ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst

Hieronder treft u de laatste ervaringen, reviews en beoordelingen met ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst. Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door Feedback Company aan de hand van onze huisregels.

438 Reviews

ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst heeft 438 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8 uit 10

Laatste Reviews

8.8
10

23/04/2024 09:51

alles was goed

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

21/04/2024 09:53

Klantvriendelijke service. Schadeopname werd deskundig gedaan. Afhandeling ging heel soepel en kleine aanvullende reparatiewerkzaamheden werden zonder extra kosten uitgevoerd.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

06/04/2024 16:21

Erg mooie eindresultaat van de auto!! Dank hiervoor top! Tijdens de reparatie kreeg ik een leenauto wat echt fijn is. Helaas heb ik wel een opmerking met betrekking op klantvriendelijkheid De keren dat ik langskwam vond ik de klantvriendelijkheid niet goed genoeg om het als prettig te ervaren. als klant zag ik door deze medewerker dat jullie erg druk hebben waardoor er niet veel tijd genomen wordt. Door de drukte was de manier van praten met klanten erg kort. Ongezellig manier van communiceren. Ook de irritatie naar een andere collega (die een klein foutje had gemaakt) werd duidelijk zichtbaar dat is niet prettig om te zien als klant. Misschien is het goed om nog een collega aan te nemen zodat de druk goed verdeeld wordt.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
Bekijk alle reviews

of

Bezoek website