ASN Autoschade Spijkenisse

Hieronder treft u de laatste ervaringen, reviews en beoordelingen met ASN Autoschade Spijkenisse. Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door Feedback Company aan de hand van onze huisregels.

601 Reviews

ASN Autoschade Spijkenisse heeft 601 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.8 uit 10

Laatste Reviews

8.8
10

11/04/2024 13:09

Zeer vriendelijk mevrouw aan de balie en goed geholpen Afspraken die kloppen en vakwerk geleverd Ook de nazorg en afhandeling uitstekend Ik zal het bedrijf zeker aanraden

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

11/04/2024 07:18

Ik heb bijna 3 maanden geleden een afspraak gemaakt voor 2 april. Ik heb de auto in de ochtend gebracht en hij zou de volgende dag in de middag klaar zijn. Op 4 april heb ik zelf moeten bellen en kreeg te horen, dat er nog niets aan de schade gedaan was. Uiteindelijk duurde het nog tot 9 april voordat hij klaar was. Het zou wel zo netjes zijn als de klant door jullie geinformeerd zou worden, indien de afgesproken dag niet gehaald wordt. Voor de rest is de schade netjes gerepareerd en is de auto ook schoon afgeleverd.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
1

09/04/2024 12:21

De service rondom de reparatie van onze auto was ronduit slecht. Afspraken die niet nagekomen werden, dingen die langs elkaar heen liepen, slechte tot geen communicatie, etc. We dachten als de reparatie dan maar goed gedaan wordt. Maar nee! Hier moest ik zelfs nog meerdere keren voor terug. Voor mij een reden om mijn verzekering over te sluiten, zodat ik de keuze voor een ander schadebedrijf heb indien nodig, want mij zien ze hier niet meer terug!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
Bekijk alle reviews

of

Bezoek website