ASN Autoschade Boswijk Doorn

Boswijklaan 54, 3941ZN Doorn
Website

Hieronder treft u de laatste ervaringen, reviews en beoordelingen met ASN Autoschade Boswijk Doorn. Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden.nl aan de hand van onze review richtlijnen en redactiebeleid.

2 Beoordelingen

ASN Autoschade Boswijk Doorn heeft 2 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.0 uit 10

Laatste Reviews

8.0
7

03/02/2021 07:47

ASN Autoschade Boswijk Doorn

De schade is uitstekend verholpen. Ook de service om de auto op te halen op thuisadres en weer af te leveren is fijn. Minpuntjes: dat ophalen was men eerst vergeten, en ook het terugbrengen was eerst niet goed geregeld.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

12/12/2020 17:05

ASN Autoschade Boswijk Doorn

Prettig bedrijf en een ontzettend snelle service. Mijn auto werd 's ochtends opgehaald en de volgende dag einde middag weer teruggebracht. Er werd netjes gebeld of ze hem terug konden komen brengen en zowel bij het ophalen als het terugbrengen waren de heren erg vriendelijk en attent. Wat betreft de schade; daar was niks meer van te zien. En de auto was ook nog even schoongemaakt! De enige reden dat ik er geen 10 van heb gemaakt is omdat ze 's ochtends even zouden bellen voor vertrek en in plaats daarvan al voor de deur stonden (ik was niet thuis) en dat ik enige toelichting mistte in een mail. Desondanks, absoluut een dikke 9!

  • 01 Evaluatie schadeherstel

Scores ASN Autoschade Boswijk Doorn

Locatiescore afgelopen 12 maanden