Bekijk de reviews van een vestiging

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

9.0
10

28/05/2020 09:58

ASN Autoschade Leeuwarden

duidelijke en goeie offerte gehad, de auto nagelopen toen we hem gebracht hebben. de schade is verder heel netjes opgelost en de auto was netjes schoongemaakt

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

28/05/2020 09:23

ASN Autoschade Almere

Onze ervaring met ASN is prima, wij doen al jaren wederzijds naar alle tevredenheid zaken met elkaar.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

28/05/2020 07:05

ASN Autoschade Utrecht

Vriendelijk en goed geregeld. We kregen de auto blinkend schoon terug! Opgehaald en thuis bezorgd

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

27/05/2020 20:46

ASN Autoschade Munsterhuis Enschede

Na de telefonische afspraak de auto een week later gebracht en de kleine schade was perfect gerepareerd en gespoten. Perfect werk.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

27/05/2020 17:32

ASN Autoschade Nootdorp

Vriendelijke medewerkers. Alles wordt duidelijk uitgelegd. Schade is prima hersteld binnen de afgesproken termijn. Auto keurig netjes en schoon terug gekregen. Vervangende auto was overigens ook keurig schoon.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

27/05/2020 16:37

ASN Autoschade Boll Bunnik

Goed contact gehad, afspraak makkelijk kunnen verzetten. Auto had schade aan bumper. De volgende dag na afleveren kon ik de auto ophalen. De auto was van binnen en buiten schoon gemaakt en de schade was niet meer te zien. Bij de garage leenauto ingeleverd en eigen auto weer terug gekregen. Dit duurde niet langer dan 5 minuten. Erg tevreden.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

27/05/2020 16:19

ASN Autoschade Amsterdam

Zeer goed. ASN is proactief, komt zijn afspraken na en houd je prima op de hoogte van de vorderingen en planning. Kostenopgave is zeer redelijk.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

27/05/2020 12:29

ASN Autoschade Amsterdam

Ik ben hier super vriendelijk ontvangen. Afspraak kon direct ingepland worden en de werkplaats zag er Pico Bello uit. Auto nog dezelfde dag kunnen ophalen en is vakkundig hersteld en als service is de auto nog van binnen en buiten schoon gemaakt. Kortom niets op aan te merken en zeker aan te raden.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

27/05/2020 12:08

ASN Autoschade Nootdorp

Prima reparatie uitgevoerd, goede service

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

27/05/2020 11:24

ASN Autoschade Rotterdam-Zuid

Behulpzaam personeel. Duidelijke afspraken die nagekomen worden.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

26/05/2020 13:42

ASN Autoschade Vermaire Haarlem

Netjes werk afgeleverd en er is steeds duidelijk gecommuniceerd. Enig punt van kritiek is dat ik per mail had laten weten af te zien van reparatie van een velg, maar dat dit toch is uitgevoerd. Echter bij aflevering auto werd mij verteld dat ik dan geluk had gehad en dit niet in rekening gebracht zou worden. Netjes opgelost zo!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

26/05/2020 10:21

ASN Autoschade Vermaire Haarlem

Vriendelijk personeel met verstand voor waar ze voor staan. Duidelijke antwoorden gekregen bij mijn vragen .

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

25/05/2020 19:45

ASN Autoschade Dordrecht

ik ben dik tevreden met het herstellen van mij auto, afspraak prima geregeld .leenauto prima ,afhandeling rekening prima verlopen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

25/05/2020 19:05

ASN Autoschade Munsterhuis Enschede

Auto prima en snel hersteld

  • 01 Evaluatie schadeherstel
7

25/05/2020 09:17

ASN Autoschade Bert Bloemert Staphorst

Goed klantcontact, vriendelijke en goed werk geleverd. Drie werkdagen vond ik gevoelsmatig lang. De leenauto (Ibiza) vond ik niet praktisch/passend, vooral vanwege de drie dagen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

25/05/2020 08:31

ASN Autoschade Vonk Heerenveen

Klantvriendelijk, vakkundig, prima prijs en goede kwaliteit

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

24/05/2020 17:18

ASN Autoschade Catsman Uithoorn

Actieve benadering, heldere communicatie en goed werk. Zeer tevreden over het proces, de vervangende auto en het eindresultaat

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

24/05/2020 13:11

ASN Autoschade Munsterhuis Enschede

Ik heb hele goede ervaringen met ASN Autoschade Munsterhuis. Vanaf het moment dat ik een afspraak wilde maken om mijn opgelopen schade te laten herstellen kon ik alle zorg met een gerust hart afgeven. Auto inleveren, vervangende auto meenemen en verder hoefde ik alleen maar op bericht te wachten dat de schade was hersteld.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

24/05/2020 10:22

ASN Autoschade Bert Bloemert Staphorst

Alles prima gegaan volgens afspraak.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

23/05/2020 19:41

ASN Autoschade vd Linden Veldhoven

Ze staan open voor ideeën van de klant zelf. In een aantal specifieke gevallen mag je als klant ook zelf een aantal zaken uitvoeren voorbereiden. Ze staan je bij met raad en daad en faciliteren de zelfwerkzaamheid. Uiteindelijk kan ik daardoor mijn hobby blijven uitvoeren.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

22/05/2020 14:12

ASN Autoschade Spijkenisse

dienstverlening prima auto is opgehaald en thuisgebracht ik heb maar met 1 persoon contact gehad alles netjes afgehandeld dus prima

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

22/05/2020 11:28

ASN Autoschade Nootdorp

Zeer tevreden over de afhandeling

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

21/05/2020 18:59

ASN Autoschade Oelen Vroomshoop

professioneel bedrijf met een zeer goede service, daarbij ook klantgericht en vriendelijk. Mijn auto was binnen no time gerepareerd. Ik geef ze daarom ook een dikke 10!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

21/05/2020 15:45

ASN Autoschade Dijksman de Jong Katwijk

Snel en kundig geholpen! Topservice!

  • 01 Evaluatie schadeherstel