Bekijk de reviews van een vestiging

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.9
10

21/08/2019 09:05

ASN Autoschade Van Veen Leiden

Prima service en kwaliteit

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

21/08/2019 07:08

ASN Autoschade Fransen Boxmeer

Zeer netjes en goed geholpen. Auto netjes afgeleverd met duidelijke uitleg.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

20/08/2019 22:07

ASN Autoschade Gebr. de Zeeuw Naarden

Flexibele en kundige afhandeling schade

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

20/08/2019 21:40

ASN Autoschade SchadeCentrum Rotterdam

Prima ervaring. Afspraak goed gemaakt, keurig vervangend vervoer geregeld en netjes gerepareerd.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

20/08/2019 15:34

ASN Autoschade Upper Zwolle

Ondanks dat ze het behoorlijk druk hadden ivm de vakantieperiode, werd er tijd gemaakt om mijn auto te repareren, hartstikke fijn! Ik had in de tijd van de reparatie geen auto nodig, ze brachten me keurig thuis, maar anders had ik een leenauto kunnen krijgen. Reparatie en het contact over de reparatie zijn goed gegaan, dik tevreden.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

20/08/2019 08:54

ASN Autoschade van den Berg Nieuw-Vennep

Vriendelijk ontvangen en duidelijk te woord gestaan. De gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

20/08/2019 08:29

ASN Autoschade Etten-Leur

Mijn eerste ervaring met ASN is dat zij de, door hagel ontstane schade, zeer netjes, vakkundig en zorgvuldig hebben uitgevoerd. Vriendelijk en behulpzaam personeel en alles wordt voor je geregeld. Dat ik geen 10 heb gegeven is omdat het nogal lang duurde voordat de schade kon worden verholpen. Maar ik moet daar wel bij vermelden dat de grote vakantie daar nog tussen zat en de extreme drukte omdat ik natuurlijk niet de enige was met hagelschade.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

19/08/2019 21:00

ASN Autoschade Boll Bunnik

Keurig net bedrijf. Komen hun afspraken netje na. Reparatie is ook prima uitgevoerd. Kortom een tevreden klant met een hele schone auto .

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

19/08/2019 13:55

ASN Autoschade Blewanus Breda

Goede service.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
7

19/08/2019 08:58

ASN Autoschade Spijkenisse

Keurig bedrijf en prettig contact, was even onduidelijkheid over het ophalen of brengen. Verwachte duur was vrijdag retour. Als verbeter punt om even een kleine mail te sturen met updates. Nu iedere keer leenauto afgetankt met de verwachting dat de auto ieder moment omgewisseld kon worden. Heb zelf gebeld en toen meteen afspraak voor omwisselen kunnen maken. Na de aflevering bleek de auto een fout melding met te lage bandenspanning. Kaartje gaf aan gechekt. Normaal (vanaf de garage is het 2.8 rondom) nu waren de twee voorbanden 2.5

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

18/08/2019 11:04

ASN Autoschade Munsterhuis Enschede

betrokken personeel, kwalitatief uitstekende reparatie, mee gedacht in planning, keurige leenauto kortom prima

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

18/08/2019 06:30

ASN Autoschade vd Linden Veldhoven

Vriendelijk,behulpzaam en meedenkend

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

17/08/2019 23:22

ASN Autoschade Utrecht

Ik werd vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd duidelijk gecommuniceerd hoe lang de reputatie zou duren. ASN is telefonisch goed bereikbaar.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

17/08/2019 19:18

ASN Autoschade Amsterdam

Top bedrijf! Vannaf de 1e keer bellen, de auto brengen, uitleg krijgen, leen auto krijgen, tot de auto weer ophalen. Auto van binnen en buiten schoongemaakt en gepoetst. Aardige mensen die de tijd voor je nemen en klantvriendelijkheid duidelijk op nummer 1 staat.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

17/08/2019 18:28

ASN Autoschade Pehlivan Deventer

Ik ben oprecht zeer tevreden. ASN kende ik toen nog niet. Maar eenmaal geweest heb ik een zeer goede indruk gekregen. Ik raadt iedereen aan om eens een keer naar toe te gaan als je schade hebt. In overleg is met iedereen van het bedrijf om er uit te komen wat je wil. Gr. J. Sijtsma

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

17/08/2019 17:40

ASN Autoschade de Wit Leiden-Zuid

Vanaf het eerste moment een uitstekende service. Alles, het welkom, vriendelijkheid, informatieverstrekking, schadereparatie met vervangende auto en kosten met specificatie is zeer correct verlopen. Ik geef in principe nooit een 10, maar hier wilde ik bijna van mijn geloof afvallen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

17/08/2019 17:06

ASN Autoschade Etten-Leur

Zeer tevreden over de afhandeling. Alles keurig gerepareerd en op een vriendelijke manier geholpen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

17/08/2019 15:12

ASN Autoschade Vonk Heerenveen

Correct bedrijf, afspraak is afspraak en vriendelijk personeel.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

17/08/2019 14:37

ASN Autoschade Fransen Boxmeer

Prima correcte behandeling. Top.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

17/08/2019 11:51

ASN Autoschade SchadeCentrum Rotterdam

Eerste ervaring positief. Klantvriendelijk en afspraken worden nagekomen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

17/08/2019 11:05

ASN Autoschade Tindemans Weert

Klantvriendelijk en alles was duidelijk

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

17/08/2019 09:20

ASN Autoschade Van Beynum Bodegraven

Vriendelijk en accuraat. De schade wordt zeer vakkundig hersteld.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

16/08/2019 19:55

ASN Autoschade Gebr. de Zeeuw Naarden

Het contact liep correct en vlot. Er werd uitleg en advies gegeven. Bv wilt u gebruik maken van een leenauto...

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

16/08/2019 17:15

ASN Autoschade SchadeCentrum Rotterdam

Zoals een eerdere schade naar volle tevredenheid is gerepareerd, is deze nieuwe (hagel)schade ook nu weer perfect afgehandeld. Ook eerder dan verwacht , dankzij de inzet van het zeer vakkundige personeel.

  • 01 Evaluatie schadeherstel