Bekijk de reviews van een vestiging

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.9
10

06/12/2019 08:16

ASN Autoschade Gebr. de Zeeuw Naarden

Zeer accuraat en vaklui die weten waar het om draait. Auto zag weer uit als nieuw.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
7

05/12/2019 16:50

ASN Autoschade Amsterdam

De dienstverlening in het algemeen was bijzonder goed - ontvangst, planning en uitvoering. Alleen ontdekte ik, toen ik na een week mijn kofferbak opened, een stuk hout en een los panel, dus de afwerking was niet geweldig.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

05/12/2019 16:04

ASN Autoschade Calveen Amersfoort

Prima

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

04/12/2019 14:23

ASN Autoschade Rotterdam-Zuid

Duidelijke communicatie. Flexibel in afspraken en afspraken worden nagekomen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

04/12/2019 09:43

ASN Autoschade SchadeCentrum Rotterdam

Fijne en vakkundige mensen, komen afspraken na en leveren kwaliteit

  • 01 Evaluatie schadeherstel
7

04/12/2019 08:10

ASN Autoschade Etten-Leur

Communicatie kan beter door tijdig de voortgang te melden. Dat had mij veel moeite bespaard.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

03/12/2019 20:47

ASN Autoschade Heijmans Steenbergen

Positief

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

03/12/2019 17:17

ASN Autoschade Lammertink Rijssen

Voor onze schade aan de caravan hebben ze echt gekeken hoe de caravan er van binnen uitzag. Ze hebben hem niet op voorhand afgeschreven. Ze hebben echt alle tijd genomen om de schade te herstellen. Het is echt perfect uitgevoerd.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

03/12/2019 16:11

ASN Autoschade Oud-Beijerland

- Medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam, duidelijk en flexibel. Bijvoorbeeld opsplitsen van verwerking deel schade voor verzekering en uit eigen zak. - De schades zijn naar volle tevredenheid verholpen. Bij oplevering is alles netjes en schoon. Als minpuntje is te noemen dat de bandspanning (velg bijgewerkt) niet correct was (2.3 i.p.v. 2.9 bar). - Verder zou ik nog een factuur van het zelf betaalde deel krijgen. Dat is (nog) niet gebeurd. Mogelijk moet ik hier nog aan herinneren.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

03/12/2019 14:24

ASN Autoschade Van Veen Leiden

Ik ben in de afgelopen 5 jaren helaas drie maal voor kleine schaden door ANS Autoschade Van Veen geholpen en elke keer was ik weer aangenaam verrast over de vriendelijke behandeling, de prijs en de vlotte afhandeling.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

03/12/2019 12:47

ASN Autoschade de Wit Leiden-Zuid

Ik werd direct geholpen en kreeg een kopje koffie. Er werd duidelijk gecommuniceerd over de volgende stappen en mijn leenauto was al onderweg. Toen dat wat langer duurde, werd er op initiatief van ASN gebeld en er werd meegedacht over hoe de leenauto weer in te leveren. De inschatting dat de auto op een bepaalde dag klaar zou zijn, kwam ook uit. Ik vond het dus hele goede service!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

02/12/2019 23:39

ASN Autoschade Amsterdam

Wat een super klantvriendelijke organisatie is ASN toch!! Vanaf het eerste contact met Marcel (ASN Pleimuiden Amsterdam), de begroting van de schade - die altijd correct conform opgave wordt afgewikkeld - tot het laatste contact - de nazorg... auto ziet er weer top uit én is mooi gewassen.... een heerlijke ervaring.... daar kan elke ander dienstverlenend bedrijf nog heel wat van leren. Ik wens de lezers veel 'goed herstelde' schades

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

02/12/2019 19:47

ASN Autoschade SchadeCentrum Rotterdam

Ondanks "lastige" kleur van de auto, is het spuitwerk buitengewoon goed gelukt! Vrijwel geen verschil te zien met de niet gespoten carrosseriedelen. Auto zowel binnen als buiten netjes en schoon afgeleverd! Binnen de afgesproken tijd was auto weer klaar. Vervangende vervoer ook prima in orde.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

02/12/2019 18:43

ASN Autoschade Calveen Amersfoort

goed geholpen en gemaakt een goed bedrijf . Er stond een leenauto klaar maar daar heb ik geen gebruik van gemaakt

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

02/12/2019 15:02

ASN Autoschade Pouw Apeldoorn

Uitstekende service en reparatie . Vriendelijk personeel !

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

02/12/2019 15:00

ASN Autoschade Heerlen

Zeer vriendelijke ontvangst. Profesionele monteurs die met je meelopen en precies vertellen wat de schade is,en wat t gaat kosten. Schade zeer deskundig gemaakt en de auto netjes en schoon terug gekregen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

02/12/2019 13:25

ASN Autoschade Schonewille Helmond

Keurig geholpen, vriendelijk en efficiënt.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

02/12/2019 12:36

ASN Autoschade Gorinchem

Goede ervaring en correcte afhandeling. Vanwege grote drukte duurde de reparatie wat langer dan verwacht. Maar een leenauto vergoedt veel.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

02/12/2019 10:48

ASN Autoschade Lammertink Rijssen

We zijn prima geholpen, keurige vervangende auto meegekregen, de schade is goed gerepareerd, en de auto kwam blinkend schoon terug, heerlijk.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

02/12/2019 10:40

ASN Autoschade Munsterhuis Enschede

Goede vriendelijke contact met de medewerkers. Afspraken worden nagekomen. Zeer tevreden.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

02/12/2019 09:28

ASN Autoschade Pouw Apeldoorn

Ik ben uitstekend geholpen bij Pouw , klantvrindelijk en op een rustige manier . Schade rondom de auto werd netjes vastgelegd en er werden diverse foto's van gemaakt. Nadat de schade op papier werd vastgelegd werd ik netjes naar huis gebracht en werd ik een paar dagen later weer netjes opgehaald door een dame van de firma Pouw . Netjes gerepareerd stond mijn auto weer klaar bij de hoofdingang van de firma Pouw Even er om heen gelopen om te kijken of alles weer netjes gerepareerd was en met de sleutels kom ik weer netjes huiswaarts gaan bedankt Pouw voor het herstel

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

01/12/2019 17:01

ASN Autoschade Rotterdam-Zuid

Personeel was vriendelijk en klantgericht. Kreeg na de reparatie mijn auto heel schoon terug. Was door een wasstraat geweest en ze hadden er een stofzuiger door heen gehaald. Netjes hoor.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

01/12/2019 10:44

ASN Autoschade Van Veen Leiden

Ik ben dik tevreden alles ging precies volgens de afspraak en zeer correct behandeld klantvriendelijkheid een 9

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

01/12/2019 10:36

ASN Autoschade Bons Veghel

In eerste instantie liep communicatie niet vlekkeloos. Nadien correct en deskundig te woord gestaan en geholpen. Keurige leenauto meegekregen en afgetankt weer ingeleverd. Fijn dat bedrijf ook op zaterdagochtend geopend is!

  • 01 Evaluatie schadeherstel