Bekijk de reviews van een vestiging

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

9.0
10

17/07/2024 20:09

ASN Autoschade Nootdorp

Op een maandagochtend had ik mijn auto geparkeerd en is mijn linker buitenspiegel kapot gereden. Mijn verzekeraar heeft mij doorverwezen naar ASN Nootdorp voor het herstel. Mijn auto is aangepast op rolstoelvervoer en deze heb ik dagelijks nodig om een rolstoelgebonden gezinslid te vervoeren. Toen ik dit aan de verzekeraar heb uitgelegd, hebben zij contact opgenomen met ASN om de urgentie uit te leggen. De volgende dag ben ik naar ASN gegaan om alles te regelen, hier kwam ik tot de ontdekking dat er al veel was gedaan om tot een spoedige oplossing te komen. Op donderdag kon ik de auto al weer ophalen, volledig hersteld. Dit is een voorbeeld van klantvriendelijk handelen en denken in mogelijkheden. Dank voor deze ervaring!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

17/07/2024 17:46

ASN Autoschade Spijkenisse

Netjes geregeld allemaal prima service

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

17/07/2024 17:12

ASN Autoschade Pouw Apeldoorn

zeer correcte behandeling als klant en afhandeling van de schade. Goede communicatie over beschikbaarheid leenauto, ook de telefoon keurig opgenomen en vriendelijke gesprekken gevoerd. Zo hoort een goede klantbenadering eruit te zien nl. als klant.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

17/07/2024 16:38

ASN Autoschade Eindhoven

Kundig, correct en snel.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

17/07/2024 16:35

ASN Autoschade Kreijne Amersfoort

Het bedrijf nam snel contact met me op over het beoordelen van de schade. Het was duidelijk wat er moest gebeuren en ze dachten erg goed mee hoe dat voor mij het beste kon gebeuren. Toen de schade mee bleek te vallen, hebben ze meteen gebeld dat ze in plaats van een noodreparatie meteen de volledige schade zouden herstellen en dat ik in de tussentijd een leenauto zou krijgen. Bij ieder contact bleek dat ze goed op de hoogte waren van de gemaakte afspraken en daarop voortgingen. Ik vond ze zeer klantvriendelijk en deskundig.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

17/07/2024 16:15

ASN Autoschade Bodegraven

Prima, eigenlijk niks op aan te merken, vriendelijk personeel schade goed gerepareerd, enige nadeel was voor mij dat de wachtrij wat lang was voordat ik de schade kon laten maken

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

17/07/2024 10:48

ASN Autoschade Hedin Automotive Goes

Goed., goed contact en goede afhandeling

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

16/07/2024 16:46

ASN Autoschade vd Linden Veldhoven

Prima, afspraak maken duurde wel lang

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

16/07/2024 14:22

ASN Autoschade Vermaire Haarlem

Super vriendelijk en behulpzaam en schade is netjes hersteld.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

15/07/2024 20:54

ASN Autoschade Burgum

de contacten zijn vriendelijk en duidelijk.. men is cliëntgericht. de afgesproken tijd klopt.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

15/07/2024 11:45

ASN Autoschade De Langen Heerhugowaard

Ik heb een prima ervaring met ASN Autoschade de langen. Prima en aardig en deskundig personeel. Komt de gemaakte afspraken prima na. Zeker een bedrijf om aan te bevelen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
4

15/07/2024 11:00

ASN Autoschade Zevenaar

De auto aangemeld voor een tweetal schades. Na het 'intakegesprek' op 14 mei kon ik op 8 juli terecht (8 weken inplantijd). In die week bleek dat de benodigde materialen niet binnen waren gekomen en daarom 1 van de schades niet in het geheel hersteld kon worden. Bij ophalen van de auto later die week bleek de 2e schade in het geheel vergeten te zijn. Nu nieuwe afspraak ingepland voor begin oktober (11 weken inplantijd). Gedurende het hele proces moet ik pro actief bellen om duidelijkheid over afspraken te krijgen en al met al wacht ik 19 weken voor reparatie van 2 schades waarvoor ik 2 keer langs moet. De schade voor zover die hersteld is, is zeker netjes gedaan, maar qua communicatie kan het absoluut beter. Als een onderdeel niet op tijd binnen komt kan dat natuurlijk, maar dan hoor ik dat graag vóór de afspraak zodat die verzet kan worden en alles in een keer afgehandeld kan worden.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

15/07/2024 09:51

ASN Autoschade Roelofs Zelhem

Hartstikke goed! Had een kleine schade aan de auto die volledig gemaakt is en waarvan je niet kunt zien dat er iets aan is gebeurd. Aan het eind stond de auto er zelfs helemaal gewassen en gestreken bij. De auto zou eerst donderdag klaar zijn maar dat bleek toch niet haalbaar maar dit werd netjes telefonisch aangegeven.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

14/07/2024 19:37

ASN Autoschade Nootdorp

Goede uitleg gekregen hoe de reparatie gedaan ging worden. Afspraak auto brengen goed verlopen en netjes op de hoogte gehouden over de voortgang van de reparatie. Vriendelijk personeel,

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

14/07/2024 16:10

ASN Autoschade Rotterdam-Zuid

Zeer behulpzaam en vakbekwame medewerkers. Top bedrijf!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

14/07/2024 14:57

ASN Autoschade Utrecht

Ik ben netjes ontvangen, mijn auto is netjes gemaakt en de verrassing was dat mijn auto spik en span werd opgeleverd terwijl hij van buiten echt vies was.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

14/07/2024 14:17

ASN Autoschade Kreijne Amersfoort

Prima kwaliteit . Netjes adgeleverd . Probleeem snel en prima opgelost

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

14/07/2024 13:25

ASN Autoschade Burgum

Prima service. Heldere communicatie. Vlot geholpen

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

14/07/2024 12:03

ASN Autoschade Boll Bunnik

De communicatie via de mail is uitstekend verlopen. Je weet precies waar je aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan. Ook de communicatie bij het brengen en halen van de auto is snel en prettig verlopen. De schade was snel en netjes hersteld.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

14/07/2024 11:12

ASN Autoschade Schonewille Helmond

Zeer nette vriendelijke medewerkers. Goede communicatie. Auto keurig gemaakt. Zeer tevreden.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

14/07/2024 07:05

ASN Autoschade De IJssel

Goede service, mooi werk afgeleverd, zeer te vreden.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

14/07/2024 05:42

ASN Autoschade Pouw Apeldoorn

Snelle service. Direct een leenauto top!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

13/07/2024 23:03

ASN Autoschade Leeuwarden

Contact met schadebedrijf liep heel soepel. Klantgericht vriendelijk personeel. Komt afspraken keurig na. Leenauto tegen brandstofkosten, super. Zeer tevreden, een aanwinst voor in ons dorp Menaam.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

13/07/2024 22:00

ASN Autoschade Kreijne Amersfoort

Goed telefonisch contact over afspraak. Vriendelijk ontvangst en keurige leenauto gekregen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel