Bekijk de reviews van een vestiging

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

9.0
8

07/07/2020 17:19

ASN Autoschade Eindhoven

Duidelijk, correct, vriendelijk en zo te zien vakkundig. Keurige leenauto. Auto zeer netjes weer opgeleverd. Voor een hoger cijfer had ik graag beter op de hoogte gehouden willen worden van de voortgang.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

06/07/2020 22:30

ASN Autoschade Tindemans Weert

Erg vriendelijke mensen aan loket. Afhandeling prima en goed op tijd afgelopen,

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

06/07/2020 11:10

ASN Autoschade Dordrecht

Wij hebben goede ervaringen met ASN Dordrecht. Er wordt met de klant meegedacht, vooraf worden heldere afspraken gemaakt, deze worden altijd nagekomen. De communicatie is goed en het personeel is vriendelijk en flexibel. Wij bevelen deze schadehersteller te zeerste aan!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

06/07/2020 09:46

ASN Autoschade Fransen Arnhem

+ Transparante Communicatie + Werkzaamheden cf. afspraak uitgevoerd + Leenauto beschikbaar

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

05/07/2020 22:19

ASN Autoschade Spijkenisse

Ze zijn wel vriendelijk

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

05/07/2020 15:55

ASN Autoschade Catsman Uithoorn

De ontvangst was zeer hartelijk. Er werd mij gevraagd een klein ogenblik te wachten tot er iemand zou komen. Het moment wachten was zeker kort. Duurde geen 2 minuten. Het nakijken van de auto werd goed en grondig gedaan, maar ook met duidelijke uitleg waarom er iets op het formulier aangetekend werd. Daarna samen het formulier doornemen, zodat er geen onduidelijkheden waren.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

05/07/2020 11:37

ASN Autoschade Schonewille Deurne

Bij aankomst werd er goed geluisterd, en bij aflevering kreeg ik duidelijke uitleg over de gedane reparatie. Heb ook 2 keer een zeer nette, moderne leen-auto meegekregen. Bedankt voor de goede service.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

05/07/2020 11:18

ASN Autoschade Blewanus Breda

Goede service, duidelijke afspraken, schade perfect hersteld, auto netjes afgeleverd

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

04/07/2020 20:45

ASN Autoschade De Haan Harkema

Heel prettig en snel geholpen! Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

04/07/2020 19:24

ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst

Prettige informele, doch deskundige, balie medewerkers.Auto in perfecte staat, schoongemaakt, afgeleverd. Bij, onverhoopte, schade kom je hier terug.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

04/07/2020 16:58

ASN Autoschade Govers Roosendaal

Snelle, duidelijke, goede service.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

04/07/2020 14:00

ASN Autoschade Amsterdam Zuidoost

Mij eerste contact persoon bij ASN was Marco. Ik omschrijf hem als een vriendelijke en behulpzame man. Ik ben goed geholpen. En ben tevreden. In vergelijking met een ander bedrijf waar ik in het verleden naar toe ben geweest.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

04/07/2020 13:47

ASN Autoschade Amsterdam

Snel, zeer klantvriendelijk en meedenkend.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

03/07/2020 11:34

ASN Autoschade vd Linden Veldhoven

Professioneel, vriendelijk en efficiënt

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

03/07/2020 11:21

ASN Autoschade Eindhoven

Heel goed, alles prima gemaakt!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

02/07/2020 20:56

ASN Autoschade Den Bosch

Goede service, makkelijk afspraak maken, vriendelijke mensen, makkelijke afhandeling met verzekeraar

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

02/07/2020 20:00

ASN Autoschade Lammertink Rijssen

Zeer goed

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

02/07/2020 18:39

ASN Autoschade Pehlivan Deventer

Prima afwikkeling. Zeer tevreden.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

02/07/2020 18:37

ASN Autoschade Upper Zwolle

Prima ervaringen met ASN Autoschade Upeer Zwolle. Kwam zonder afspraak spontaan binnenwaaien met lichte schade aan de auto en werd zeer vriendelijk en efficiënt te woord gestaan en geholpen. Ook de reparatie ging vlot en soepel. Alles conform de afspraken. Perfect!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

02/07/2020 15:43

ASN Autoschade Roelofs Zelhem

Erg net bedrijf, super klantgericht en super netjes werk verricht.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

02/07/2020 10:45

ASN Autoschade Van Veen Leiden

Goede service. De offerte werd binnen een uur toegestuurd nadat de foto's waren gemaakt. Een afspraak kon op korte termijn worden gemaakt. Netjes vooraf een herinneringsmail ontvangen dat de volgende afspraak stond gepland. De schade is perfect gerepareerd.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

02/07/2020 09:02

ASN Autoschade De Langen Heerhugowaard

Kan er een heel lang verhaal van maken, maar ik ben gewoon goed en snel geholpen. Vriendelijke mensen. Helemaal goed!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

02/07/2020 08:55

ASN Autoschade Roelofs Zelhem

positief . bedrijf. een antwoord gemist ,duur van de reparatie,

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

02/07/2020 08:50

ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst

Mijn ervaring ASN binckhorst Is positief Wordt er netjes en kundig te woord gestaan en geholpen De werkzaamheden aan auto zijn naar alle tevredenheid uitgevoerd Auto werd keurig afgeleverd Netjes schoongemaakt ook

  • 01 Evaluatie schadeherstel