Bekijk de reviews van een vestiging

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

9.0
10

27/01/2023 07:07

ASN Autoschade Spijkenisse

Correcte en snelle afhandeling. Reparatie prima uitgevoerd.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

26/01/2023 20:01

ASN Autoschade Vermaire Haarlem

Aardige medewerkers, duidelijke afspraken, leenauto stond klaar, binnen een week klaar. En de auto stond er spik en span klaar om weer fijne kilometers te kunnen maken.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

26/01/2023 17:07

ASN Autoschade Heemskerk

Schade MG: Duidelijke communicatie/ instructies voorafgaand, afspraak soepel geregeld, net vervangend vervoer, Reparatie schade? Welke? Niet meer visible zoals gewenst. Baliemedewerker concreet en open communicerend.. respect voor het uitdeuk en spuitwerk! Een 9 omdat de 10 voor mij is.......

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

26/01/2023 16:25

ASN Autoschade Heerlen

Goed contact telefonisch, duidelijk en correct. Goede mail contact, afspraken en uiterst bekwaam en vriendelijk personeel. Werkzaamheden zeer goed uitgevoerd

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

26/01/2023 15:00

ASN Autoschade De Langen Heerhugowaard

Klantvriendelijk en vakmanschap

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

26/01/2023 14:08

ASN Autoschade Rotterdam-Zuid

Allereerst een prettig sfeer een zeer goed advies een vakbekwame beleefde baliemedewerker de koffie was lekker en de wachttijd was redelijk en het resultaat was verbluffend ik ben met een grote glimlach weggegaan

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

26/01/2023 10:52

ASN Autoschade Boll Bunnik

Er werd goed overlegd via mijn schoonzoon en mij. Ik kreeg mijn auto ook weer netjes thuisbezorgd. Positieve ervaring.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

26/01/2023 09:19

ASN Autoschade Zijdepark Bergambacht

Na een aanrijding aan het einde van de middag was ASN Autoschade Zijdepark telefonisch goed bereikbaar, kon direct langskomen en de auto afleveren. Leenauto werd ter beschikking gesteld. Tijdens het reparatieproces werd ik prima geïnformeerd en de aflevering was geheel naar tevredenheid. ASN autoschade Zijdepark is een absolute aanrader na een onplezierige ervaring als een aanrijding.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

26/01/2023 05:15

ASN Autoschade Schonewille Deurne

Afspraak inplannen ging gemakkelijk. Mijn auto met schade is op de afgesproken dag opgehaald en een leenauto is ter beschikking gesteld , zodat er toch gebruik gemaakt kon worden van een auto tijdens de reparatie. Een dag later al weer klaar en de auto’s zijn weer omgeruild. Perfecte service zo. Alles wordt geregeld.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
7

25/01/2023 21:01

ASN Autoschade Bons Veghel

Vriendelijk personeel, duidelijke afspraken en mijn auto is grotendeels echt erg netjes gemaakt. Vooral de koplamp is boven verwachting goed gedaan, als nieuw. De naat boven de voorband van de auto sluit niet mooi aan, die boog is ongelijk en staat ook iets naar buiten. Dit stoort mij en blijft mij storen. Ik weet niet in hoeverre dit netjes gemaakt zou kunnen worden want ik heb er als leek geen verstand van maar het is voor mij wel een punt van kritiek.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

25/01/2023 18:32

ASN Autoschade De Langen Heerhugowaard

Fijne samenwerking..tijd voor de klant en vakwerk. Oprecht klantgericht...

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

25/01/2023 17:59

ASN Autoschade Zijdepark Bergambacht

Dienstverlening ervaren als professioneel, ervaren en volgens afspraak uitgevoerd en opgeleverd. Erg tevreden Voor mij een betrouwbaar adres waar ik zeker terug ga komen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

25/01/2023 16:15

ASN Autoschade Luchjenbroers Emmen

Vriendelijk en behulpzaam

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

25/01/2023 14:29

ASN Autoschade Gorinchem

Bijzonder klantvriendelijk en zeer snelle afhandeling, binnen 2 dagen had ik mijn auto weer terug, waar toch een flinke schade aan zat. Uitstekend gerepareerd en gespoten. Dit bedrijf kan ik iedereen aanraden!!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

25/01/2023 12:20

ASN Autoschade Den Bosch

Prima verlopen. Had wat lange wachttijd. Dit zal ongetwijfeld een gevolg zijn van drukte. Er was onduidelijkheid wanneer ik mijn auto terug zou krijgen. Had graag op de hoogte willen zijn. Ophaal/breng dienst en reparatie auto verder prima en fijn.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

25/01/2023 11:08

ASN Autoschade Rotterdam-Zuid

Top service snelle afhandeling

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

25/01/2023 08:31

ASN Autoschade Leeuwarden

Je wordt vriendelijk te woord gestaan en alle dingen die je wilt laten doen aan de auto gebeurd dan ook. Snelle service.....ga zo door.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

24/01/2023 19:11

ASN Autoschade Zijdepark Bergambacht

Subliem met mij meegedacht!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

24/01/2023 18:46

ASN Autoschade Utrecht

Zeer klantvriendelijke, vlotte afhandeling. Omdat ik de auto voor mijn werk nodig heb, werd de auto binnen één dag rijklaar gemaakt zodat ik de auto kan gebruiken tot de expert van de verzekering naar ASN komt. Echt top!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

24/01/2023 16:31

ASN Autoschade Lammertink Rijssen

Erg prettig geholpen. Duidelijke en snelle communicatie en snelle afhandeling. Afspraken werden keurig nagekomen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

24/01/2023 14:12

ASN Autoschade Zijdepark Bergambacht

Vriendelijke mensen en goede service.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

24/01/2023 14:08

ASN Autoschade Bons Veghel

Goed contact , professioneel bedrijf.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

24/01/2023 12:21

ASN Autoschade Rotterdam-Zuid

Prettig ontvangst, zeer professioneel, reperatie geweldig uitgevoerd.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

23/01/2023 22:20

ASN Autoschade Been Veendam

Netjes, duidelijkheid, klantvriendelijk en nauwkeurig afgeleverd werk. En dat al jaren lang een begrip in de regio

  • 01 Evaluatie schadeherstel