Bekijk de reviews van een vestiging

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

9.0
10

28/09/2020 09:20

ASN Autoschade vd Linden Veldhoven

Prima ,Schade netjes hersteld en auto klaar op afgesproken tijd.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

28/09/2020 08:30

ASN Autoschade Strijk Gameren

Goed geholpen. Klantvriendelijk

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

27/09/2020 13:58

ASN Autoschade Fransen Boxmeer

snelle en goede reparatie

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

27/09/2020 11:34

ASN Autoschade Etten-Leur

We zijn goed geholpen en alles is netjes hersteld .

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

27/09/2020 09:02

ASN Autoschade Been Veendam

Goede afspraken ,vriendelijk personeel, werkzaamheden uitstekend

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

27/09/2020 08:06

ASN Autoschade Vermaire Haarlem

Goeie afspraken, goeie service en afhandeling. Vervangend vervoer prima in orde.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

26/09/2020 22:16

ASN Autoschade Fransen Nijmegen

Ik ben zeer tevreden Maar ik ben wel bij schadeservice Boxmeer geweest alles weer keurig opgelost Het is prachtig gemaakt ik kreeg een fijne leenauto en de mensen waren super vriendelijk

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

26/09/2020 13:17

ASN Autoschade Den Bosch

De schade is prima verholpen en de auto oogt op de plaats van de schade als nieuw. Jammer dat met het verwijderen van het binnenscherm van het uitgedeukte portier aan de binnenzijde portier kleine deukjes zijn veroorzaakt.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

26/09/2020 13:15

ASN Autoschade Calveen Amersfoort

Onlangs bracht ik mijn auto voor een kleine schade naar ASN Calveen in Amersfoort. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en kreeg als snel een indicatie van de prijs. Vervolgens kon ik al heel snel terecht voor reparatie en is de hele afwikkeling van de schade direct met mijn verzekeraar geregeld. Ik hoefde geen eigen risico te betalen en ontving een gratis leenauto. Na 2 dagen stond mijn auto alweer klaar: keurig en vakkundig gerepareerd, compleet met 4 jaar garantie op de werkzaamheden, de banden weer op spanning, mijn verlichting gecontroleerd en de auto was van binnen en van buiten keurig schoon. Ik beveel ASN van harte aan!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

26/09/2020 11:43

ASN Autoschade Blewanus Breda

Ik kom hier al jaren en ik ben over ASN Blewanus zeer tevreden.Ook deze keer weer niets te zien van de geleden schade.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

26/09/2020 10:36

ASN Autoschade Leeuwarden

Schade is goed hersteld goed bedrijf met vriendelijke hardwerkende medewerkers. Het administratieve gedeelte had beter gekund veel onduidelijkheid had niet gehoeven want onze verzekering had alles prima geregeld.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

26/09/2020 09:48

ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst

Het is een goed bedrijf waar je voor kwalitatief goede schadeherstellingen naar toe kan gaan. Ook de communicatie is goed en de leenauto is goed verzorgd. Bij mij is er een dingetje vergeten. Het toegezegde gratis bijwerken van krassen op de motorkap is niet uitgevoerd. Anders was een 10 zeker haalbaar.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

25/09/2020 19:37

ASN Autoschade Pehlivan Deventer

Vriendelijk geholpen.Goede service .De meneer aan de telefoon was erg vriendelijk. Goed resultaat.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

25/09/2020 17:21

ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst

Ik kwam er voor het eerst gelukkig, maar iedereen was behulpzaam en de afspraak was snel gemaakt . Toen de auto voor reparatie gebracht werd , stond de vervangende auto klaar ... zeer tevreden

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

25/09/2020 15:27

ASN Autoschade SchadeCentrum Rotterdam

Keurig geholpen door de heren. Auto op en top gerepareerd en schoon gemaakt.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

25/09/2020 11:23

ASN Autoschade Etten-Leur

van afspraak tot het moment van terughalen voertuig: vriendelijk en correct betrouwbaar. auto onzichtbaar gerepareerd en keurig gereinigd afgeleverd. totaalbeoordeling: top!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

25/09/2020 09:03

ASN Autoschade Strijk Gameren

Prettige ontvangst, meedenken. Direct weten waar je aan toe bent als klant, als je zelf de schade moet betalen is dit prettig.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

25/09/2020 05:43

ASN Autoschade Blewanus Breda

Schade is goed hersteld. Ben hier dan ook zeer tevreden over. Net als de leen auto die je mee krijgt is prima en netjes. Ook als je achteraf na het ophalen van je eigen auto er een probleempje mee hebt word je geholpen hiermee ook al heeft het niets met de schade die hersteld is te maken. Dus ik kan alleen maar zeggen goede service van dit bedrijf. De mensen zijn ook erg vriendelijk en dat geeft ook een goed gevoel.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

24/09/2020 18:47

ASN Autoschade Upper Zwolle

Fijne mensen en alles snel geregeld. Heb niets hoeven doen. Top!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

24/09/2020 15:34

ASN Autoschade Beek

Alles perfect verlopen

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

24/09/2020 15:26

ASN Autoschade Munsterhuis Enschede

Prima communicatie en afwikkeling van de schade.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

24/09/2020 14:01

ASN Autoschade Nootdorp

Een prima service. Deskundig personeel. Je wordt ook herkend bij een volgende bezoek (of dat goed is?). Auto is goed gerepareerd en van binnen en buiten helemaal schoon. Top!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

24/09/2020 12:19

ASN Autoschade Schonewille Helmond

Correct.snel.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

24/09/2020 11:48

ASN Autoschade Calveen Amersfoort

Contact was steeds aardig, later vragen om vervangend vervoer was geen probleem, sneller klaar dan aangegeven. Prima!

  • 01 Evaluatie schadeherstel