Bekijk de reviews van een vestiging

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.9
9

02/04/2020 08:06

ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst

Vriendelijk

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

01/04/2020 21:02

ASN Autoschade Den Bosch

Ik moet zeggen dat er snel gehandeld wordt. Je wordt goed en vriendelijk te woord gestaan. Leen auto is een fijne en goed service. Auto is mooi en goed hersteld.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

01/04/2020 15:23

ASN Autoschade Amsterdam

Uitstekend.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

01/04/2020 14:38

ASN Autoschade Nootdorp

Snel, vriendelijk, accuraat!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

01/04/2020 12:03

ASN Autoschade Gebr. de Zeeuw Naarden

Prima bedrijf, leenauto en goede afhandeling van de schade. Al is de auto 1 jaar oud, is een lastige kleur en niets meer van te zien. Wat mij betreft, een dikke 10

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

01/04/2020 11:10

ASN Autoschade Leeuwarden

Mijn auto werd gehaald en gebracht wat erg prettig is. De schade is op een professionele manier hersteld, de auto was mooi schoon toen ik hem terugkreeg en rook lekker fris van binnen. Een prettige partij om mee samen te werken!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

31/03/2020 21:52

ASN Autoschade Van Veen Leiden

Vriendelijk geholpen door de heer Marcel Verbaas. Auto schade is netjes gerepareerd, ben erg tevreden met het resultaat!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

31/03/2020 18:12

ASN Autoschade Nootdorp

Jullie houden je aan de afspraken en de overeengekomen kosten . De kwaliteit van jullie werk is uitstekend.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

31/03/2020 14:42

ASN Autoschade Nootdorp

Medewerkers zijn vakkundig en leggen alles duidelijk uit.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

31/03/2020 14:40

ASN Autoschade Pehlivan Deventer

Prima service, reparatie aan de auto is snel en goed uitgevoerd en ter overbrugging was er een leen auto geregeld. Communicatie was goed en gemaakte afspraken werden nagekomen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

31/03/2020 13:48

ASN Autoschade Zwartepoorte Goes

Prima accurate voorlichting en afhandeling. Enige punt van kritiek is dat binnenbehuizing van linkerspiegel niet correct is teruggeplaatst, maar dat wordt verholpen zodra ik een keer "binnen rijd".

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

31/03/2020 10:45

ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst

ASN medewerkers zijn zeer behulpzaam en vriendelijk, pro-actief in de communicatie en goed op de hoogte van het schade dossier. De schade is netjes en met zorg gerepareerd.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

30/03/2020 16:10

ASN Autoschade Gebr. de Zeeuw Naarden

Schade aan auto keurig en professioneel gerepareerd. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer auto klaar zou zijn. Geen enkele klacht!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

30/03/2020 13:16

ASN Autoschade Boll Bunnik

Geen idee, dit was de eerste keer en hopelijk ook de laatste

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

30/03/2020 12:05

ASN Autoschade Nootdorp

Bij het afleveren van mijn auto om de schade te laten repareren kreeg ik een zo goed als nieuwe leenauto mee. Bij het ophalen van mijn auto zag ik dat deze heel netjes gerepareerd was. Bovendien was mijn auto zowel aan de buiten- als aan de binnenkant schoongemaakt. Ik ben zeer tevreden.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

30/03/2020 10:48

ASN Autoschade Leeuwarden

Vriendelijk, mooi eind resultaat, proffessioneel

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

30/03/2020 08:50

ASN Autoschade Eindhoven

Super goede service! Vriendelijke medewerkers, goede service; o.a. smetteloze leenauto, auto geheel gewassen en gereinigd (ook binnen) bij ophalen (!), afspraken op tijd en volgens planning weer klaar en natuurlijk ziet de auto er weer tip top uit. In deze corona tijd werd bij zowel de leenauto als mijn eigen auto bij ophalen het stuurwiel en alle knopjes gedesinfecteerd. Echt superfijn!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

30/03/2020 08:04

ASN Autoschade Blewanus Breda

Dik tevreden over het herstel van de schade. Geen opmerkingen. Prima zo. Met vriendelijke groet, Ronald Magielsen

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

30/03/2020 07:47

ASN Autoschade Munsterhuis Enschede

Buiten gewoon vriendelijk en kundige mensen. Vanuit de werkplaats alleen maar vakmanschap!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

29/03/2020 20:05

ASN Autoschade Zwartepoorte Goes

Zeer klantvriendelijk, bellen je om je op de hoogte te houden van de reparatie. Denken met je mee. Alleen de afstemming kon beter bij het ophalen van de auto.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

29/03/2020 16:10

ASN Autoschade Bert Bloemert Kampen

erg vriendelijk, bereid om mee te denken, overleg mogelijk. erg netjes behandeld.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

29/03/2020 11:52

ASN Autoschade Beek

Gewoon goed ! Duidelijke afspraken en prettig telefoonkontakt en overleg met J Michel.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

29/03/2020 09:38

ASN Autoschade Schonewille Helmond

Wij herkennen dit bedrijf als; - welwillend - deskundig - punctueel - uitermate klantvriendelijk - maken geen beloften die ze niet waar kunnen maken - bedrijfsgebouw maakt een smetteloze indruk - receptioniste is een schat

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

28/03/2020 20:08

ASN Autoschade Bleeker Hengelo

Ondanks crisistijd werd een open houding gehanteerd en kon ik de auto een dag eerder alvast achterlaten. Waar ik recht had op vervangend vervoer heb ik in deze gekozen om terug te wandelen naar huis. Moest achteraf ook wel want de vervanging was nog niet gereed. Geen probleem. Na het herstel nog aanvullende service gekregen vanwege een vreemd motorgeluid. Ik voelde mij zeer geholpen. Bijna vergeten maar de schade is perfect hersteld en auto werd gepoetst afgeleverd. Top.

  • 01 Evaluatie schadeherstel