Bekijk de reviews van een vestiging

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

9.0
10

03/08/2020 09:28

ASN Autoschade Eindhoven

Goed

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

02/08/2020 09:44

ASN Autoschade Lammertink Rijssen

Goede service, keurig afgewerkt. Vriendelijke medewerker die de auto haalt en brengt.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

02/08/2020 08:24

ASN Autoschade De Langen Heerhugowaard

Zeer vriendelijk pesoneel, klant gericht. Eerlijk advies. Zeer tevreden en een aanrader als u schade heeft.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

01/08/2020 20:43

ASN Autoschade Boll Bunnik

prima, zeer klantvriendelijk, prettig in de omgang, servicegericht

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

01/08/2020 17:02

ASN Autoschade Dijksman de Jong Katwijk

Afspraak worden na gekomen . Personeel is vriendelijk . Netjes gerepareerd. Prima

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

01/08/2020 15:31

ASN Autoschade Voorend de Betuwe

Snelle en vriendelijke service. Leen auto was schoon en getankt en ze waren zeer flexibel in alle afspraken.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
3

01/08/2020 13:27

ASN Autoschade Been Veendam

ze mogen daar wel wat vriendelijk zijn en beter luisteren ze doen echt niet meer dan wat nodig is ik moest nog met mijn auto naar de dealer

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

01/08/2020 11:51

ASN Autoschade Oud-Beijerland

Ik had schade aan een al wat oudere auto. Men heeft voor mij alles in het werk gesteld om de prijs van de reparatie zo laag mogelijk te houden. Dit is geluk. De reparatie is uitstekend uitgevoerd. Het contact met uw medewerker was correct en eerlijk kortom zeer klantvriendelijk.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

01/08/2020 08:59

ASN Autoschade Boll Bunnik

Goede service, duidelijke toelichting en prima reparatie van de auto

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

01/08/2020 07:50

ASN Autoschade SchadeCentrum Rotterdam

Snelle service, vriendelijk personeel, schade heel netjes hersteld, alle kosten direct met de verzekeraar geregeld en de auto netjes gewassen afgeleverd.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

31/07/2020 19:57

ASN Autoschade Roelofs Zelhem

Mijn auto is weer super mooi

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

31/07/2020 18:20

ASN Autoschade De Langen Heerhugowaard

Bij het melden van schade werft meteen geconstateerd wie of wat de schade heeft veroorzaakt. Kon ook meteen een prijs worden bepaald. Afspraak gemaakt en na gereedmelding, auto opgehaald. Mijn auto is heel netjes gerepareerd.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

31/07/2020 12:32

ASN Autoschade Gebr. de Zeeuw Naarden

Vanaf de intake tot en met de afhandeling van de schade was de service vriendelijk en professioneel. De schade zelf was onzichtbaar hersteld en de reparatie was een dag sneller voltooid dan was voorspeld.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

31/07/2020 10:16

ASN Autoschade Van Veen Leiden

Zeer klantvriendelijk bedrijf

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

31/07/2020 08:45

ASN Autoschade Schonewille Helmond

Er werd me door hen duidelijk uitgelegd wat er met de auto aan de hand was en wat er allemaal moest gebeuren ook werd er tijdig contact op genomen om extra zaken te bespreken. Ook kreeg ik een nette leenauto mee waar ik fijn mee vooruit kon. Bij ophalen van de auto werden de foto's aan mij laten zien en kreeg ik alle papieren netjes mee. Ik ben er super blij mee!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

31/07/2020 07:05

ASN Autoschade Spijkenisse

Correcte afhandeling van de schade. Vriendelijk personeel.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

30/07/2020 23:29

ASN Autoschade Nootdorp

Zeer klantvriendelijke benadering en zeer goede kwaliteit van het werk

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

30/07/2020 19:39

ASN Autoschade Tindemans Weert

Zeer goed contact naar klant toe. Afhandeling:keurig.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
7

30/07/2020 16:57

ASN Autoschade Boll Bunnik

De schade is naar tevredenheid repareert. Helaas een rubber onder linker voorstoel gevonden die niet is gemonteerd naar herstel, en het rubber is ook beschadigt en niet meer goed te gebruiken. Jammer dat ik dat zelf moest constateren.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

30/07/2020 16:47

ASN Autoschade Van Veen Leiden

Vriendelijk en snel geholpen , persoonlijke benadering.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

30/07/2020 11:30

ASN Autoschade Den Bosch

zeer tevreden

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

30/07/2020 10:53

ASN Autoschade De Langen Heerhugowaard

Na een vervelende eerdere ervaring van een collega ASN bedrijf in Oostzaan, waren mijn contacten en daarna het schadeherstel bij De Langen conform de beloften. Prettig, accuraat en kwalitatief 100%

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

29/07/2020 18:13

ASN Autoschade Gebr. de Zeeuw Naarden

Snelle kundige reparatie

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

29/07/2020 16:36

ASN Autoschade Spijkenisse

Na de vriendelijke ontvangst aan de balie werd ik snel geholpen en kon ik met een fijne vervangende auto (Mini) weer mijn weg vervolgen. In de middag telefonisch de melding ontvangen dat mijn auto weer klaar stond en ook het ophalen verliep snel en uiterst vriendelijk. Ik werd erg gastvrij ontvangen en adequaat geholpen, de auto zag er na herstel ook keurig uit en met een voldaan gevoel kijk ik terug op de fijne manier waarop ik door het team van ASN Spijkenisse ben geholpen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel