Bekijk de reviews van een vestiging

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.9
9

23/01/2020 22:32

ASN Autoschade Boll Bunnik

We komen hier vaker, afgetrapte spiegels en bekrassing komen bij ons in de straat helaas vaker voor. Wordt vlot en vakkundig verholpen. De auto wordt gewassen en schoongezogen afgeleverd. De mensen kennen ons en weten wat onze huidige en vorige auto zijn. Gewoon heel prettig in de omgang. Als ik dan een minpuntje zou moeten noemen is het de wachttijd voordat je aan de beurt bent.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
7

23/01/2020 15:11

ASN Autoschade Bleeker Hengelo

De te repareren schade is goed gerepareerd. Een tweede schade, die reeds telefonisch besproken/ aangemeld was, is niet hersteld. Bij het terug monteren van de onderdelen, is e.e.a. niet naar behoren terug gemonteerd.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

22/01/2020 19:08

ASN Autoschade Oud-Beijerland

De auto kreeg ik zo goed als nieuw terug, terwijl die aardig in elkaar zat na een aanrijding. Bij de intake en outtake hoefde ik nauwelijks te wachten. Het terugkoppelen van de stand van zaken kan beter, want nu moest ik telkens zelf bellen om naar de status te informeren.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

22/01/2020 18:30

ASN Autoschade Utrecht

Goede service en prima vervangend vervoer. Snel geholpen bij vragen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

22/01/2020 16:27

ASN Autoschade Schonewille Helmond

Na vriendelijk contact en duidelijk afspraak is schade netjes en professioneel verholpen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

22/01/2020 12:12

ASN Autoschade Vermaire Haarlem

Al jaren blijft de hoge kwaliteit en klantgerichtheid op een hoog niveau.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

21/01/2020 20:59

ASN Autoschade van Peer Dongen

Goed geholpen. Uitstekende service.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

21/01/2020 15:56

ASN Autoschade Utrecht

Altijd erg goed en kundig. Werd serieus en goed geholpen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

20/01/2020 17:34

ASN Autoschade Pouw Apeldoorn

Nette afhandeling. Van te voren al gewaarschuwd dat het wat langer kon gaan duren.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

20/01/2020 16:29

ASN Autoschade Nootdorp

Een zaak die alleen van buiten al vertrouwen wekt. Binnen krijg je alle aandacht en hulp die nodig is. Binnen de afgesproken tijd wordt de auto weer keurig afgeleverd, schoner dan die was en zonder dat er ook maar iets van de schade terug te vinden is. Kortom, vriendelijk en voorkomend, bekwaam en efficiënt.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

20/01/2020 10:09

ASN Autoschade Voorend de Betuwe

Vriendelijk en vooral zeer snel geholpen. Goede informatie voorziening. En het allerbelangrijkst heel blij met het resultaat.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

19/01/2020 14:49

ASN Autoschade Boll Bunnik

Goede service. Vriendelijk personeel. Openheid en duidelijkheid wat er gedaan wordt met de schade en bij ophalen foto`s wat er is gedaan. Alles ziet er weer uit alsof er geen schade geweest is.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

19/01/2020 10:07

ASN Autoschade Oud-Beijerland

De autoschade is onzichtbaar door ASN te Oud Beijerland hersteld. Echt vakwerk ! De auto was op de afgesproken dag en tijdstip volledig hersteld. De ontvangst door dit schadeherstelbedrijf is zeer vriendelijk en aangenaam. Alle lof voor de leidinggevend manager. Deze straalt vriendelijkheid , deskundigheid en werkervaring uit en is er echt voor de klant(en) Bij een nieuw schadevoorval kies ik zeker voor ASN te Oud Beijerland.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

19/01/2020 08:56

ASN Autoschade Gebr. de Zeeuw Naarden

Ik ben netjes geholpen en ik heb een goed gevoel over de afhandeling

  • 01 Evaluatie schadeherstel
3

18/01/2020 16:51

ASN Autoschade Calveen Amersfoort

Schade op zich goed hersteld maar service en contact verder behoorlijk slecht. Auto ophaal en wegbrengservice was beide niet mogelijk terwijl dit wel stond vermeld. Auto bleek na ophalen van binnen helemaal vies met enorm veel stof en overal smerige vlekken in de auto.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

18/01/2020 16:34

ASN Autoschade Carrera Waspik

Professioneel schadebedrijf. Hebben de schade keurig afgewerkt. Ook met verzekering alles geregeld. Wij waren geheel ontzorgd.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

18/01/2020 15:35

ASN Autoschade vd Linden Veldhoven

Je word vriendelijk, vlug en goed geholpen! Alle rompslomp rondom je schade word ook mooi door hun geregeld. Het was voor mij nu de tweede keer dat ik bij ASN vd Linden was. Ik kom graag bij ASN vd Linden in Veldoven.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

18/01/2020 09:03

ASN Autoschade Spijkenisse

Super goed

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

17/01/2020 15:29

ASN Autoschade Bodegraven

Alles ok.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

17/01/2020 15:18

ASN Autoschade Rotterdam-Zuid

Ik ben hartstikke tevreden, prettige communicatie, goede service en heel klantvriendelijke. En mijn auto is weer als nieuw!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

17/01/2020 14:59

ASN Autoschade Roelofs Zelhem

Ze hebben mijn auto keurig hersteld. Alsof het een nieuwe auto was. Ik ben zeer tevreden.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

17/01/2020 14:33

ASN Autoschade Munsterhuis Enschede

Zeer positieve ervaring

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

17/01/2020 14:02

ASN Autoschade SchadePartners Westland

Prima te woord gestaan en geholpen

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

17/01/2020 13:44

ASN Autoschade Dijksman de Jong Katwijk

De schade is uitstekend hersteld. Het enige minpunt is het vervangend vervoer. Ik heb een C4 Picasso en kreeg een C1 mee, dat is wennen, ook al omdat ik best flinke afstanden moest rijden.

  • 01 Evaluatie schadeherstel