Bekijk de reviews van een vestiging

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

9.0
10

17/06/2021 22:26

ASN Autoschade Rotterdam-Zuid

Zeer goede ervaring met Asn Rotterdam-Zuid!

8

17/06/2021 14:16

ASN Autoschade Been Veendam

Goed contact gehad met schade bedrijf been, de auto is naar tevredenheid hersteld. voor iemand die aandacht besteed aan de auto, kan ik zeggen zeer tevreden te zijn over het eind resultaat. De leenauto had de airco kapot, dat was een behoorlijk minpunt, maar voor 4 dagen was het te overbruggen. Indien de auto langer was weg geweest was dit niet fijn

8

17/06/2021 14:15

ASN Autoschade Calveen Amersfoort

Netjes geholpen, zowel aan de telefoon, als aan de balie. De schade is zeer netjes verholpen.

8

17/06/2021 14:13

ASN Autoschade vd Linden Veldhoven

Het contact was snel en duidelijk. Alles is zeer snel en prima afgehandeld, er is duidelijk sprake van vakmanschap en de schade was zelfs 2 dagen eerder hersteld. Prima bedrijf.

10

17/06/2021 08:27

ASN Autoschade Nootdorp

Intake is vlot gegaan. Auto is heel goed gerepareerd en volgens afspraak kon ik de auto weer ophalen. De auto was van binnen en buiten schoongemaakt. Top service.

10

17/06/2021 08:16

ASN Autoschade Schellekens Tilburg

Fijn bedrijf, fijne mensen en nog belangrijker hier word tenminste nog wel vakwerk geleverd!

10

17/06/2021 04:30

ASN Autoschade Heemskerk

Vooraf duidelijke taxatie van de schade. Schade heel netjes verholpen . Duidelijke factuur met foto' s van voor , tijdens en na de reparatie. Geen " verassingen " achteraf. Tevreden dus.

8

17/06/2021 00:12

ASN Autoschade Boll Bunnik

Behulpsaam, deskundig, vriendelijk en betrokken personeel - ben super goed en snel geholpen!

9

16/06/2021 13:07

ASN Autoschade Almere

Uitstekend geholpen door alle medewerkers, goed gecommuniceerd! Vond ik erg prettig. Prima service met leenauto en flesje water toe. Auto ziet er weer als nieuw uit!

4

16/06/2021 10:24

ASN Autoschade Spijkenisse

Bij ASN Spijkenisse oogt het allemaal heel keurig en netjes dat verdient zeker een dikke 10. Wat ik alleen jammer vind is dat ik niet in de werkplaats mag kijken als mijn auto word gerepareerd. Volgens een medewerker was dit geen probleem, maar de persoon die uiteindelijk mijn zaak in behandeling neemt maakt mij duidelijk dat het niet mag. Iemand anders die ik ken en zijn auto hier laat maken loopt ook gwn de werkplaats in. In vind het heel belangrijk en fijn maar zeker ook transperant om bij mijn eigen auto te kunnen gaan kijken als deze gerepareerd word. Ook heb ik van te voren duidelijk gevraagd wat er zou gebeuren. Dit om te beoordelen of ik mijn auto hier wel of niet wil laten repareren. Ik had schade aan mijn bumper en afgesproken was dat de bumper eraf zou gaan en helemaal opnieuw gespoten zou worden. Bij ophalen blijkt dat de bumper er niet af is geweest en slechts gedeeltelijke is gespoten. Ik moet hier ook zelf expliciete naar vragen voordat dit aan mij verteld wordt. Ik had een vrij simpele schade. Een kras op mijn bumper. Maar de rubbers van de parkeersensoren die wit horen te zijn zijn nu ook mee gespoten in het blauw. Er zijn druppels in de parkeersensoren. Je ziet op de bumper een matte gedeelte, putjes en het spuitwerk is niet mooi egaal maar je voelt en ziet stippen. Ik heb dit aangeven, en er werd wel meteen excuses aangeboden en gezegd dat het allemaal zal worden opgelost. Ik heb een nieuwe afspraak gemaakt. Door dit soort dingen vind ik het jammer dat ik er niet bij mag zijn. Dan kan ik er namelijk ook zelf op toezien dat het in één keer goed gebeurd. Medewerkers, vooral reseptioniste zijn super klantvriendelijk. Vriendelijke groet Romano Nanhoe 06 87 100 630 TR-423-H

10

15/06/2021 19:01

ASN Autoschade Rotterdam-Zuid

Perfecte service. Vriendelijk personeel

10

15/06/2021 15:09

ASN Autoschade Spijkenisse

Prima service, aardige mensen en snel geholpen.

10

15/06/2021 08:28

ASN Autoschade Eindhoven

De manager heeft verstand van zaken en maakt duidelijke afspraken die netjes nageleefd worden. Nette leenauto. Fijne zaak voor een snelle en correcte afwikkeling van de schade. goed deskundig en snel. De auto was weer mooi gewassen en van binnen uitgedaan voor het ophalen.

10

14/06/2021 14:02

ASN Autoschade Amsterdam Zuidoost

Zeer vriendelijke mensen. Keurig op de hoogte gehouden. Auto is erg netjes hersteld. Vervangende auto was ook automaat, zoals gewenst. Al met al: super goede service gehad en zeer tevreden.

9

13/06/2021 16:57

ASN Autoschade Rotterdam-Zuid

Klantvriendelijk en goede service en je krijgt een schoon gepoetst auto en gestofzuigde terug hele goede service dj’s Asn

8

13/06/2021 15:40

ASN Autoschade Fransen Boxmeer

Zeer goede afhandeling en hoge kwaliteit. Tijd dat auto gereed zou zijn kan correcter.

9

13/06/2021 08:58

ASN Autoschade Eindhoven

Correcte afhandeling van de schade in een vriendelijke sfeer met duidelijke uitleg, wat er moet gebeuren.

9

12/06/2021 19:59

ASN Autoschade Schonewille Helmond

Snelle en klantvriendelijke afwikkeling. De auto zag er keurig uit en was zelfs gepoetst en schoongemaakt. Zelfs nog sneller klaar dan gepland.

9

12/06/2021 17:30

ASN Autoschade Gebr. de Zeeuw Naarden

Inmiddels 2x een schade laten herstellen bij dit bedrijf. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en uiteraard ook over het geleverde resultaat. Daarnaast handelt het bedrijf accuraat: nadat ik mijn schade gemeld had bij de verzekeraar werd ik dezelfde middag nog gebeld voor een afspraak: super service!

8

12/06/2021 12:49

ASN Autoschade Boll Bunnik

Zeer service gericht en professioneel uitgevoerd herstel. Heb m’n motorkap en zijschermen opnieuw laten spuiten ivm steenslag en krassen. De auto heeft een niet alledaagse kleur, maar geen kleurverschil te zien. Erg blij met het eindresultaat.

10

11/06/2021 18:24

ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst

Snel, professional en vriendelijk, na een nare ervaring binnen no time was alles perfect geregeld en ik was onderweg naar mijn werk. ASN bedankt.

10

11/06/2021 17:15

ASN Autoschade Boll Bunnik

Goed geholpen. Alles is volgens planning verlopen. Vriendelijk kontakt en goede haal en breng service

10

11/06/2021 16:09

ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst

Snelle service, goede leenauto, mooi herstel

10

11/06/2021 15:20

ASN Autoschade van den Berg Nieuw-Vennep

Vriendelijke en goede service, heldere communicatie en auto eerder klaar dan aangegeven! Vervangauto geregeld. Erg tevreden!