Bekijk de reviews van een vestiging

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.9
8

22/07/2019 11:11

ASN Autoschade Amsterdam Zuidoost

Er werd juist gehandeld door het bedrijf. Een afspraak gemaakt en de Schade aan de auto werd gemaakt. De auto ziet er weer goed en mooi uit.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

22/07/2019 08:59

ASN Autoschade de Wit Leiden-Zuid

Geschikte mensen, goede service en kunde!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

22/07/2019 07:26

ASN Autoschade Schonewille Deurne

goede deskundige en snelle behandeling. na reparatie perfecte staat klantgericht contact

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

21/07/2019 15:33

ASN Autoschade Heemskerk

Prima en snel geholpen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

21/07/2019 14:56

ASN Autoschade Almere

De afspraken worden ondanks drukte goed nagekomen, de medewerkers en het management zijn buitengewoon klantvriendelijk. Dit brengt mij ertoe om tegen hen te zeggen dat ik ASN van harte in voorkomende gevallen zal aan bevelen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

21/07/2019 07:49

ASN Autoschade Amsterdam

Tijdens de vakantie spatbord, velg en band beschadigd. Bij inspectie duidelijke uitleg over reparatie gekregen. Na herstel is de auto weer als nieuw, van buiten én binnen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

20/07/2019 22:53

ASN Autoschade Amsterdam Zuidoost

er is respect naar de klant toe. goede informatie over verzekering ivm de schade en hoe te handelen. de reparatie en afhandeling wordt gedaan met fotos en een gesprek over wat er allemaal gedaan is dit voelt heel goed als klant.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

20/07/2019 22:29

ASN Autoschade Spijkenisse

goed

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

20/07/2019 18:11

ASN Autoschade Oud-Beijerland

Volte behandeling en nette afwerking van de opdracht.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

20/07/2019 17:37

ASN Autoschade Van Beynum Bodegraven

Prima en snelle service. Niets op aan te merken.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

20/07/2019 13:36

ASN Autoschade Boll Bunnik

Ontzettend goed ontvangen en alles perfect afgehandeld Ik geef ze een 10 met een grffel Vr.gr. Eddy Heil

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

20/07/2019 10:59

ASN Autoschade SchadeCentrum Rotterdam

Het was een prettige ervaring om met ASN in contact te Komen. Met de vraag of het man en wanneer werd ik netjes te woord gestaan. Samen kwamen we tot een datum. Na een telefoontje dat de auto klaar was, was ik aangenaam verrast hoe het er uit zag . Al met al een prettige ervaring die ik iedereen zou aanbevelen. Ton Steenhoek.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

20/07/2019 07:52

ASN Autoschade Tindemans Weert

Goed en snel geholpen

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

19/07/2019 14:47

ASN Autoschade Van Beynum Bodegraven

Adequaat gereageerd op vragen en verzoeken. Snel en klantgericht geholpen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

19/07/2019 14:36

ASN Autoschade Strijk Gameren

Snel en vakkundig geholpen. Vriendelijk personeel en allemaal zeer behulpzaam. Ze weten precies waar ze mee bezig zijn. Kom voor schades al jaren hier en kan alleen maar positiefs brengen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

19/07/2019 14:14

ASN Autoschade SchadeCentrum Rotterdam

Goede service en communicatie

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

19/07/2019 10:17

ASN Autoschade Spijkenisse

Deskundig, snel en goede service. Afspraken nakomen ,vriendelijk en meedenken.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

19/07/2019 07:24

ASN Autoschade Bleeker Hengelo

Perfect!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

18/07/2019 21:24

ASN Autoschade Roelofs Zelhem

Prettige zaak met prettige mensen. Helpen je heel plezierig en professioneel. Stellen een auto als vervanging ter beschikking tegen benzinekosten, TOP! Kan dit bedrij aan iedereen aanbevelen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

18/07/2019 20:32

ASN Autoschade Munsterhuis Enschede

Ik ben erg tevreden over ASN. Ik werd netjes behandeld en ik kreeg een nette leenauto mee. Ook werd ik goed ingelicht over wanneer mijn auto klaar zou zijn. Wat ik wel als een klein minpuntje heb ervaren is dat mijn auto aan de binnenkant van de deur vies was toen ik hem ophaalde. Deze heb ik zelf moeten schoonmaken. Deze vlekken zaten niet op de deur toen ik hem daar achterliet. Maar verder zeer goede service en mijn autoschade is niet meer te zien.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

18/07/2019 19:09

ASN Autoschade SchadePartners Westland

Goede service, afspraken goed nagekomen en ... auto gewassen!!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

18/07/2019 14:32

ASN Autoschade Lammertink Rijssen

Geen bijzonderheden

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

18/07/2019 12:16

ASN Autoschade Etten-Leur

Vriendelijk, auto is keurig in orde gemaakt.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

18/07/2019 08:22

ASN Autoschade Etten-Leur

Goed geregeld! Netjes van tevoren schade opgenomen en later op afspraak in 1 dag keurig gerepareerd. En nette vervangende auto meegekregen, super!

  • 01 Evaluatie schadeherstel