Bekijk de reviews van een vestiging

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

9.0
9

16/05/2022 23:33

ASN Autoschade Spijkenisse

is een goed bedrijf wordt netjes geholpen goed werk afgeleverd

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

16/05/2022 19:28

ASN Autoschade Utrecht

Prima service, goede, duidelijke afspraken kunnen maken, vriendelijk geholpen, heel goed en netjes alles gemaakt, het ziet er weer prima uit. Ook prima leenauto en alles in de geplande tijd. Top.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

16/05/2022 11:27

ASN Autoschade Upper Zwolle

Prima ervaring. Klantvriendelijk. Schade goed verholpen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

15/05/2022 07:54

ASN Autoschade Den Bosch

Voorbeeldige service. Uitstekende reputatie. Vriendelijke receptie.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

14/05/2022 21:07

ASN Autoschade Munsterhuis Enschede

De medewerkers zijn zeer vriendelijk en ik werd goed geholpen. Het enige was dat er gezegd werd dat ik de auto 3 dagen kwijt zou zijn en ik zou gebeld worden. Op de 5de dag heb ik zelf gebeld en bleek de auto klaar te staan. Verder prima hoor!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

14/05/2022 20:53

ASN Autoschade Nootdorp

Goed ontvangen, duidelijke uitleg procedure, prima reparatie, auto van binnen en buiten volledig schoon afgeleverd. ASN een aanrader !!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

14/05/2022 17:55

ASN Autoschade Heijmans Steenbergen

We zijn heel netjes te woord gestaan. En de schade is heel correct gemaakt. Heel blij mee. Dank jullie wel!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

14/05/2022 16:54

ASN Autoschade Fransen Boxmeer

Keurig geholpen, alles was duidelijk. De auto na reparatie ook gepoetst van binnen en buiten. Keurig.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

14/05/2022 14:42

ASN Autoschade Van Vreden-Binckhorst

Fijne intake met goede uitleg van de schade en hoe te repareren. Afspraak gemaakt. Leenauto stond klaar toen ik de auto kwam brengen. Ik kreeg te horen hoe lang de reparatie zou duren endat klopte exact. Toen ik mijn auto kwam halen zag ik direct dat de reparatie voortreffelijk was uitgevoerd. De auto was zowel buiten als binnen gereinigd. Wat een service! Vriendelijk , gastvrij en zeer vakkundig personeel!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
5

14/05/2022 10:13

ASN Autoschade de Wit Leiden-Zuid

Ze zijn heel attent, en helpen je goed. Echter het spuiten is niet goed gegaan er zit een zakker van 4 a 5 cm in het lak. Is niet echt mooi.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
2

14/05/2022 09:55

ASN Autoschade Spijkenisse

Over de uitgevoerde reparatie wat betreft de schade aan mijn auto heb ik eigenlijk geen op- of aanmerkingen. Netjes uitgevoerd. Jammer genoeg liet, in mijn geval, de communicatie zeer te wensen over. Ik kon, vanwege de drukte, niet terecht voor een reparatie voor de Pinksteren. Voorgesteld om de auto op 9 mei 2022 te brengen en hem dan op 28 mei terug op te halen zodat ASN ruimschoots de tijd had (eventueel tussendoor in de verloren uurtjes) om de schade rustig te herstellen. Dit vonden zij een prima idee. Omdat ik in het buitenland werk kon ik dus niet met de auto reizen en heb ik diverse vliegtickets moeten bestellen. Vervolgens stuurt ASN mij een bericht dat de auto op 13 mei al klaar is. Mijn tickets zijn niet meer om te boeken en ik zit nu dan ook met extra gemaakte kosten die m.i. met een goede communicatie voorkomen hadden worden.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

14/05/2022 09:19

ASN Autoschade Bons Veghel

Mooi bedrijf, uitstekende service!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

13/05/2022 17:43

ASN Autoschade Fransen Arnhem

Ik was verrast door de vriendelijke ontvangst, de perfecte afwikkeling van alle afspraken en de afwikkeling van de schade. Ik kende het bedrijf niet, maar kan het een ieder aanbevelen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

13/05/2022 17:32

ASN Autoschade Eindhoven

Contact is als erg prettig ervaren. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
7

13/05/2022 14:58

ASN Autoschade Vermaire Haarlem

Ervaring is goed. Goed bereikbaar voor vragen, en proces vooraf was prima. Ophalen van de auto verliep prima, alleen was het stuur van de leenauto nogal plakkerig aan 1 kant van het stuur. Deze zelfde plakkerigheid trof ik ook aan bij mijn eigen auto na ophalen. Ook was ik dus wel blij dat ik de auto zelf heb afgehaald, want anders had ik nog terug moeten komen omdat er in de nacontrole nog wat gemist was kwa lakwerk, en er nog even wat herstel werk nodig was. Dit betrof een druiper in de lak, en ook op de rand van de deur was blijkbaar nog een scherpe rand aanwezig. Dit is meteen ter plekke opgelost maar als de auto gebracht zou zijn geweest had ik hem niet in ontvangst genomen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

13/05/2022 14:51

ASN Autoschade Gebr. de Zeeuw Naarden

Snelle, vriendelijke en kwalitatieve dienstverlening.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

13/05/2022 09:52

ASN Autoschade Luchjenbroers Emmen

Prima bedrijf, duidelijke communicatie en goed werk afgeleverd.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

12/05/2022 23:06

ASN Autoschade Eindhoven

Netjes behandeld, snelle service en de auto is perfect gemaakt!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

12/05/2022 22:14

ASN Autoschade Boll Bunnik

Alles was vlot geregeld. De opgegeven hersteldatum nagekomen. Viendelijk te woord gestaan. Goede uitkeg gegeven over de gedane reparatie.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

12/05/2022 20:22

ASN Autoschade Dévak Venlo

Het DEVAK team is zéér inlevend, vakkundig, klantvriendelijk, strevend naar de meest passende oplossing in het schadeherstel. Géén vraag blijft on beantwoord in het schade traject. Een aanrader voor elke bestuurder: ze zijn er voor je! Waar tref je dat nog.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

12/05/2022 16:06

ASN Autoschade Utrecht

Helderheid en tijdigheid van communicatie: excellent Kwaliteit van de reparatie: excellent Voorkomendheid en wellevendheid: excellent Beleving van de ruimte, receptie: excellent Beleving van de prijsredelijkheid: goed.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

12/05/2022 14:56

ASN Autoschade Bodegraven

Prima gholpen door de vriendelijke medewerker. De auto ziet er weer als nieuw uit! Fijne en professionele service

  • 01 Evaluatie schadeherstel
7

12/05/2022 10:05

ASN Autoschade Fransen Boxmeer

Prima, mss duidelijkere communicatie over wat gerepareerd wordt/ moet worden

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

11/05/2022 17:51

ASN Autoschade Amstelveen

Goed en vakkundig geholpen, zonder poes pas..... met zeer vriendelijke mensen!!

  • 01 Evaluatie schadeherstel