Bekijk de reviews van een vestiging

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.9
9

12/11/2019 18:38

ASN Autoschade Amsterdam Zuidoost

Vanaf telefonisch contact tot en met herstel schade auto zeer klantvriendelijk en klantgericht. Duidelijke afspraken en die worden nagekomen. Oplossingericht meedenken mbt vervoer na achterlaten en weer ophalen auto. Zeer asn te bevelen in vrienden- kennissenkring.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

12/11/2019 17:43

ASN Autoschade Nootdorp

Goed geholpen door de medewerkers ter plaatse. Ook netjes de afspraken nagekomen. Was ook eerder klaar als van te voren gemeld

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

12/11/2019 12:26

ASN Autoschade Munsterhuis Enschede

Goed contact, duidelijke uitleg van wat er gaat gebeuren, schade prima verholpen. Als gevolg van de schade was de achterband dusdanig beschadigd dat ik hier niet mee verder mocht rijden (ik kreeg de auto niet meer mee want veiligheid was eerste prioriteit!). Mij werd direct een vervangende auto aangeboden. Prima!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

12/11/2019 12:23

ASN Autoschade Amsterdam Zuidoost

Zeer prettig klantvriendelijk en servicegericht

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

11/11/2019 09:19

ASN Autoschade Fokkema Breukelen

Er zijn duidelijke afspraken en daar houden ze zich ook aan en alles wordt voor je geregeld je hoeft zelf niets te doen. En ze zijn klant vriendelijk.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

10/11/2019 23:03

ASN Autoschade Schonewille Helmond

afspraak gemaakt ivm schade , zeer vriendelijk en snelleaf sppraak om schade te beijken. zeer snel afsprak om schade te herstellen. schade netjes en heel snel hersteld. leen auto vriendelijk personeel zeer tevreden

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

10/11/2019 16:21

ASN Autoschade Spijkenisse

Het enige min punt was dat ik had zowel als bij mijn auto afleveren als ophalen moeten lang wachten, in tegendeel van wat was afgesproken/verteld. Daar tegen over was de auto perfect gerepareerd, en helemaal schoon en gepoetst terug geleverd.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

10/11/2019 12:59

ASN Autoschade Heijmans Steenbergen

Ik heb 25 jaar geen schade gehad dus ik heb er gelukkig weinig ervaring mee,maar deze schade is netjes en professionel op gelost

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

10/11/2019 11:41

ASN Autoschade Munsterhuis Enschede

Ik ben vlot geholpen. Vervangende auto stond klaar. Bij het ophalen van de auto na reparatie bleek hij ook te zijn gewassen. Personeel was correct en vriendelijk.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

09/11/2019 14:13

ASN Autoschade Schonewille Deurne

Vanaf het eerste contact tot het ophalen van de auto wist ik precies wat ik kon verwachten door de duidelijke communicatie en klantvriendelijke behandeling door het personeel, snelheid en kwaliteit is heel goed. Top!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

09/11/2019 14:07

ASN Autoschade Roelofs Zelhem

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. De schade is keurig hersteld

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

09/11/2019 13:57

ASN Autoschade vd Linden Veldhoven

vriendelijk personeel. Stiptheid

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

09/11/2019 13:55

ASN Autoschade Bodegraven

Snel een vervangende auto. Schade snel en netjes gerepareerd.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

09/11/2019 13:51

ASN Autoschade Van Veen Leiden

Ik ben netjes en beleeft ontvangen wat ikzelf belangrijk vind en hé werk aan mijn auto is goed en netjes uitgevoerd wat ik ook persoonlijk ben gaan vertellen .dus al met al ben ik zeer te spreken over v Veen Autoschade herstel bedrijf .

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

09/11/2019 13:32

ASN Autoschade Catsman Uithoorn

Een Goede en snelle reparative

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

09/11/2019 10:23

ASN Autoschade Amsterdam

Goede service, vakmanschap voor een scherpe prijs

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

08/11/2019 21:38

ASN Autoschade Fransen Arnhem

Vlotte en duidelijk afhandeling van de schade. Goede ontzorging door het bedrijf.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

08/11/2019 18:24

ASN Autoschade Upper Zwolle

Heldere communicatie. Goede afhandeling. Vriendelijk personeel.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

08/11/2019 17:51

ASN Autoschade Den Bosch

Prettig contact, vriendelijk ontvangen en te woord gestaan en alle afspraken netjes nagekomen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

08/11/2019 16:23

ASN Autoschade Utrecht

Netjes bedrijf wat afspraken nakomt en kwaliteit levert.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

08/11/2019 15:33

ASN Autoschade Beek

Goede service en klantvriendelijk

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

08/11/2019 11:43

ASN Autoschade Nootdorp

Het contact met het schadeherstelbedrijf ASN verliep alles soepel en snel. Klantvriendelijk, nakomen van afspraak: Uitzoeken of er recht was op een leenauto is snel en conform afspraak verlopen. Bij ophalen van de auto is een medewerker meegelopen om na te gaan of alles naar tevredenheid is uitgevoerd. Klant is Koning want de nieuwste op de markt gebrachte auto is als leenauto meegegeven.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

08/11/2019 08:21

ASN Autoschade Bleeker Hengelo

Zeer vriendelijk ontvangen en snel geholpen

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

08/11/2019 01:06

ASN Autoschade Gebr. de Zeeuw Naarden

Heel prettig en netjes. Alles zag er na de reparatie weer prachtig uit Wist niet zeker of ik voor de officiële sluitingstijd de auto kon ophalen. Maakte niet uit omdat een medewerker bereid was om wat langer te blijven. Ik ben echt heel erg tevreden

  • 01 Evaluatie schadeherstel