Over ASN Autoschade

Met meer dan 70 schadeherstellers door heel Nederland is ASN Autoschade u graag van dienst. Wij handelen het complete schadeherstelproces voor u af, zorgen voor vervangend vervoer en herstellen de schade aan uw auto of bestelauto met de grootste zorg en kwaliteit. Halen en brengen van uw beschadigde auto, op een door u aangegeven locatie binnen Nederland, behoort tot de mogelijkheden. Deze dienst wordt door ons, in combinatie met de inzet van vervangend vervoer, in de meeste gevallen kosteloos aangeboden.

ASN Autoschade is een toonaangevende autoschadeherstelorganisatie met zelfstandige franchisenemers in Nederland en is een gewaardeerde partner voor particulieren, verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen en fleetowners. De uitstekende faciliteiten en de deskundigheid van de medewerkers garanderen een snel, kwalitatief, professioneel en veilig schadeherstel.

De faciliteiten zijn professioneel en er wordt gewerkt met de beste expertise en materialen om de kwaliteit van de werkzaamheden te garanderen. Dankzij deze professionaliteit en de verregaande service behoort ASN Autoschade tot de top van de Nederlandse autoschadeherstelmarkt.

Waarom bij ASN laten herstellen? Als klant van ASN heeft u de volgende voordelen:

  1. Professionele en kwalitatieve reparatie van de schade
  2. Proactieve dienstverlening
  3. Haal- en brengservice
  4. Vervangend vervoer tijdens het schadeherstel
  5. 4 jaar BOVAG-garantie

Bent u op zoek naar een ASN vestiging bij u in de buurt? Kijk dan even op onze website www.asnautoschade.nl of bel ons op 020 – 448 80 20 of 085 – 044 53 53.